недеља, 29. март 2015.

Паљанин Милош Голић првак свијета и у WКU федерацији ... Прошле године МИЛОШ ГОЛИЋ /Miloš Golić/, постао је аматерски и професионални првак свијета у К1 у WKF федерацији, а вечерас је ту титулу потврдио и у другој свјетској дисциплини!

МИЛОШ ГОЛИЋ  је вечерас у пуном СПЦ "Пеки" у Палама у мечу са великим преокретом савладао Швајцарца Robina Wildhabera једногласно, на поене и окитио се титулом професионалног првака свијета у К1 у WКU федерацији до 90 кг.

Након прве рунде МИЛОШ је био за нијансу бољи борац, међутим, преокрет се десио у другој рунди, када је Швајцарац погодио Голића десним крошеом у једном клинчу и оборио га на под.

Трећа рунда до усијања је подигла атмосферу у великој дворани Спортског центра "Пеки". ГОЛИЋ се враћа и сјајним ударцима из свих оружја, рекло би се, враћа меч у егал.

У наставку меча Милош је био бољи и са дистанце задавао је ударце.
Снажни Wildhaber некако је успјевао остати на ногама, али је аркада страдала Швајцарцу, па је услиједила и љекарска интервенција.

У петој рунди Robin Wildhaber је покушао посљедњим атомима снаге вратити предност, али ГОЛИЋЕВА физичка спрема је дошла до изражаја. Добра покретљивост је донијела и неколико добрих удараца, да се потврди побједа на поене 50:48; 50:47; 50:47.