недеља, 28. јун 2015.

Србија - Блиско-источна и Шиптарска азилантаска криза ... ЕУ - КУКУУУ! Поглед из мог многоугла.


ПИШЕ: Славко ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ

Мађарска је почела да прави зид срама према Србији дуг преко 120 километара. Цивилизацијски је то, нема шта. Брисел и Унија треба и струју да укључе у жице које ће поставити на зиду европског срама.

Било би добро и да напон струје појачају, јер 220 волити је мало за убијање Срба, а и за азиланате који бјеже, управо из земаља које је Европа предвођена Америком и НАТО пактом разорила и народе поубијала.

На десетине хиљада азиланата, углавном Арапа, сваком биједом и трагедијом већ убијених, покушавају да се "удоме" у крилу зле маћехе, зле Европе, која их је и довела у стање пакла и нестанка. Но, „паметни и са великом љубављу наоружани Европљани су се присјетили своје не тако давне традиције, па им је поново на ум пао нови електрични зид и ограда.

Такво хаотично стање вјешто користе и Шиптари са Косова и Метохије и као и увијек до сада, ловом у мутном настоје да приграбе себи "бољи живот", бјежећи из Тачијеве, такође "демократије", коју, гле чуда, опет свесрдно подржава иста та Европа, која је Србима силом отела вјековно и прадједовско огњиште Косово и Метохију. 
Треба се надати и у то треба вјеровати да је то само привремено. Оваква зла Европа саму себе ће појести до посљедњег залогаја, све док та творевина на крају и не пропадне.

Не знам зашто се излажу толиким трошковима око изградње зида кад су могли да пренесу "Берлински зид". То би им било много јефтиније него овако.

У цијелој тој агонији коју је Европа сама створила, ипак су заборавили једну ствар, а она је кључна. Струју је измислио СРБИН НИКОЛА ТЕСЛА и напон од 220 волити је тако "програмирао" да ништа не може Србима.

Зато Брисел мора да размисли да појача напон најмање на 320 волити. Ако су у Бриселу уопште свјесни под којим су они напоном и на којим фреквенцијама функционишу њихови сулуди ментални склопови.


                 Живјела Европска демо(Н)кратија!