понедељак, 29. мај 2017.

Џудисти ЗВЕЗДЕ ДОМИНИРАЛИ на Првенству Србије!



Првенство Србије за сениоре протекло је у знаку црвено-белог тима. Са четири златне и четири бронзане медаље Црвена звезда је најуспешнији клуб најјачег домаћег индивидуалног такмичења.

Иако су на татами Спортског центра Миленијум у Вршцу Звездини џудисти изашли без чак шест стандардних првотимаца Милице Николић, Предрага Николајевића, Милана Николића, Бошка Остојића, Немање Мајдова и Дмитрија Герасименка, црвено-бели су као најбољи у генералном пласману још једном показали зашто су лидери.

Чак четири златне медаље освојено је на Првенству Србије за сениоре у Вршцу, Светлана Дакић (до 63 кг), браћа Страхиња (до 66 кг) и Милан Бунчић (до 73 кг) и Стефан Мајдов (до 81 кг) обрадовали су све навијаче нашег клуба. 

Бронзаним одличјима окитили су се Катарина Денић (до 70 кг), Марко Сарић (до 66 кг), Милош Мандић (до 100 кг) и Александар Крсмановић (преко 100 кг). 

Звање најуспешнијег такмичара ове сезоне отишло је такође у руке нашег првотимца, Милана Бунчића. У конкуренцији до 73 килограма Бунчић је освојио златно одличје, али је и бриљантним побједама заслужио ласкаво звање најбољег. У великом финалу Милан Бунчић савладао је одличног џудисту, Љубишу Ковачевића, члана Славије из Новог Сада.