субота, 29. април 2017.

СРБИ успјешни на Европском џудо купу у Сарајеву!


Александар Крсмановић (преко 100 кг) и Стефан Мајдов (до 81 кг) репрезентативци Србије и првотимци Црвене звезде освојили су сребро и бронзу током првог дана сениорског Европског џудо купа у Сарајеву.

Звањем вицешампиона на ЕЏК у Сарајеву окитио се Александар Крсмановић у категорији преко 100 килограма. Крсмановића је у финалу зауставио друг из репрезентације Србије, искуснији борац Никола Јеремић. 

Током елиминација Крсмановић је послijе само 13 секунди борбе савладао ипоном Пољака, Пржимеслава Шуту, као и Веселина Иванова из Бугарске.
-------------------------------------------------------------------
Стефан Мајдов обрадовао нас је бронзаном медаљом у категорији до 81 килограма. Послије паузе Стефан Мајдов се на најбољи начин вратио на такмичарску сцену, медаљом освојеном на ЕЏК у Сарајеву. 
---------------------------------------------------

И наш Страхиња Бунчић освојио је бронзано одличје на Европском џудо купу за сениоре у Сарајеву. Још једна вриједна медаља са овог међународног такмичења за Бунчића, али и три укупно за Звездину богату ризницу, уз сребро Александра Крсмановића (преко 100 кг) и бронзу Стефана Мајдова (до 81 кг).
--------------------------------------------------------