уторак, 5. мај 2015.

О мртвима све најбоље ... Јосип Броз ... Дан послије!

 У једном ранијем тексту  /ТЕКСТ НА ЛИНКУ/  поставио сам нека питања. Ако ме било ко демантује и ако ми одговори, 
ево спреман сам не само да се извиним било коме, 
већ и њему мртвом.

Нема свјетске вукојебине у којој Јосип Броз није био,
али му никад ни на ум није пало да оде
у највећи град мртвих Срба,
у усташки конц-логор Јасеновац
                 ЗАШТО НИКАД НИЈЕ ОТИШАО У ЈАСЕНОВАЦ? 

За оне разумне све је јасно.
За неразумне увијек ће постојати само један закључак - тада смо лијепо живјели! 

ТАЧНО! Али како и на чији рачун смо тако живјели и траје ли свијет само за нашег "вакта"?

Шта је са будућношћу СРБА, СРБИЈЕ и СРПСКОГ НАРОДА У ЦЈЕЛИНИ. Уосталом, шта је са будућности оних народа  којима је злочинац Јосип Броз нанио највеће зло /осим Срба мало је таквих народа /.
О каквој хипокризији, наивности,  и слуђивању народа се радило најбоље показује сљедећа флоскула и фраза - "ЗБРАТИМЉЕНИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАРОДИ", сазнаћемо много касније у касапници на просторима бивше државе.
Е управо то такозвано братство и јединство нас је завило у црно и довело до највећег европског крвопролића на крају двадесетог вијека.

Данас злочинца Броза оплакују само они који су важни сами себи и они који су тада добро живјели и који никада нису осјетили ниједну животну патњу. У то вријеме и ја сам много боље живио него данас. Пита ли се ико шта ће у будућности бити са дјецом и унучади нашег народа..
Највише захваљујући Србима Броз и клика српских подрепаша која је Броза држала на власти, стврорили су неодрживу државу и кад се народ ослободио Брозове чизме, е онда је почело стравично крвопролиће.
На слици Јосип Броз као војник окупаторске 
Аустро-угарске војске у рату против Србије

Ко је раскомадао некадашњу Југославију и ко је кад год је могао најдубље забијао нож Србима. Србија и српски народ ће и у будућности крварити због своје наивниости и вјеровања у такозвано братство и јединство.

Онда кад Срби схвате да љубави у свијету нема и да се цијели свијет и цивилизација одржавају само на ИНТЕРЕСУ, е тада ће и Србима бити лакше да опстану на овој свјетској вјетрометини и у балканској вукојебини.

Дошла су таква времена у којима ни рођени брат са братом не може. Са сусједима треба живјети у миру, јер је мир најважнији. Свима је познато да је Србија деценијама на својој грбачи носила друге народе и републике да би јој управо ти народи и те републике сломиле кичму.

О непреболној рани Косову и Метохији овом приликом нећу ништа да кажем!

О Србима који су некад вијековима живјели у Хрватској, такође у овом тексту нећу ништа да кажем. 

Ово је само дјелић српске заблуде и ако ме било ко разувјери да нисам управу - јавно ћу се свима извинити. Али, сви они који оплакују злочинца Броза и не знају ко је био Броз.

Из архива много тога је уништено. И злочинац Броз се још за живота побринуо да доказе о својим небројеним злочинима, углавном над Србима на вријеме уништи! 

Неки који и данас 35. година након смрти злочинца Броза још увијек за њим пате и јадикују, требали су од злочинца Броза барем да "науче" тадашњи заједнички Српско-хрватски језик који он никад није савладао.

"Мајку ти божју" /узречица злочинца Јосипа Броза/, ево КРАЈ је овог дијела текста и приче о злочинцу Јосипу Брозу.