понедељак, 4. јул 2016.

СРБИНА, СРБИЈУ и РЕПУБЛИКУ СРПСКУ само резолуцијама удри по глави!


 

ПИШЕ: СлАвКо ЈОВИЧИЋ СЛАВУЈ


Никад неће престати хистерична кампања „домаћих“ тзв. НВО /невладиних организација/ која је усмјерена против Београда и Бања Луке. Разно разне резолуције манифестоване уцјенама и ултиматумима стално ће висити о главама на полупрекланим, никад докланим српским вратовима.

Резолуција „о геноциду“ који се наводно десио у Сребреници је покушај најјачих сила које ведре и облаче у Европској унији да Србима наметну колективну одговорност за сва ратна дешавања на просторима екс Југославије. Додуше, нема ту ништа ново што већ не знамо и што до сад није виђено. Јер, ради се о покушају препарирања истине и прању сопствене савјести Лондона, Берлина, Париза и свих чланица бриселског конгломерата држава, односно ради се о америчкиим сатрапимаа и послушницима који ће стално покушавати да сломију и униште српски народ.

Наравно да је у тој бјесомучној кампањи против Срба своје високо мјесто обезбиједила и Хрватска. Уосталом, кад је то Хрватска мировала кад је Србија у питању. Није никад, већ се увијек лажно представљала као тобожњи пријатељ Србије што је, најблаже речено, потпуна хипокризија и лицемјерство. Званичном Загребу једини интерес је стабилизација хрватских привредних интереса у Србији.

Хрватски новокомпоновани бизнисмени будзашто су покуповали многа предузећа и фирме по Србији, највише у Београду. Јер да није отворене Србије хрватска привреда и економија би банкротирале. Зар неко мисли да Хрватска у било чему може бити конкурентна Њемачкој или Аустрији. Свакоме ко иоле прати друштвене прилике и стање у балканској вукојебини зна да су ови простори намијењени за утапање Балкана у бриселско ропство. Свима је познато да су све државе са простора Балкана, а богами и мало шире,  обични заморчићи у глобалној стратегији најјачих држава у Европи.

Зар било ко од скоро сломљених Срба, над којима се врше разни експерименти, мисли да бивши предсједник САД Бил Клинтон иде у Сребреницу зато што поштује и што воли муслимане и што вјерује да је био геноцид над муслиманским "цивилима". Клинтон и злочинци који су убијали српски народ и који су разарали српско ткиво и државу настоји са безуспјешним доказивањима да су Срби геноцидан народ, чиме би оправдао америчку и европску антисрпску политику и злочиначко бомбардовање српских земаља. За наредних неколико вијекова НАТО злочинци убили су многа српска покољења бомбама са посијаним осиромашеним уранијумом. 

СРБИЈА и РЕПУБЛИКА СРПСКА су тужни рекордери по малигним обољењима у Европи.

Коме још треба доказивати оно што је већ доказано. Не треба никоме. Јер, гдје год су Американци заједно са својим европским сателитима и сатрапима војно интервенисали – те државе су у распаду или су осуђене на нестанак. Напросто, није могуће избројати свакодневне жртве, које се броје на стотине, а има дана кад су те бројке изражене и у хиљадама невино убијених људи. Разлози су различити. Страдају људи у злочиначким НАТО интервенцијама и та агонија се касније наставља и трансформише у унутрашња међусобна истријебљења домицилних народа. 

Амери и њихови европски сателити и послушници након агресија над сувереним државама и након повлачења, свугдје су остављале само пустош и потпуно разорене државе. Чињенице то доказују. Американци су након Другог свјетског рата извршили агресију и започели су белај и ратну катаклизму у 37 држава и широм свијета су поубијали преко 20 милиона недужних људи.

Било како било, сваком Србину, па и тек рођеном српском дјетету о врату висе разне антисрпске резолуције, које странцима служе за дисциплиновање Срба и сламање Србије и српског народа у цјелини. 

Из ситуације у ситуацију мијењају се околности. Умјесто страних тзв. бораца за људска права у први план избијају домаћа балавурдија и булумента страних плаћеничких организација оличених у подмлатку и сљедбеницима Наташе Кандић, Соње Бисерко, тзв. Удружењу Жена у црном Сташе Зајовић, те извјесно-неизвјесном „лондонском новинару“ Душану Машићу /то је онај прошлогодишњи иницијатор да 7.000 људи 11. јула легне испред Народне скупштине Србије/. Ту су и они ини сатрапи и пљувачи своје државе и свог народа ако се још увијек тако осјећају?!

Мора се признати да је то данас најпрофитабилнији „посао“ у Србији. Ништа не радити, а бити на платном списку Сороша и другог бјелосвјетског олоша. Своје мјесто ухљебљења ту је нашла и  Анита Митић, самозвана директорка тзв. Иницијативе младих за људска права.
Да би слика била потпуна извјесна Митићка је у вријеме избијања рата на просторима Босне и Херцеговине била тек рођена. Тако се дотична ни у једном граду БиХ не би знала снаћи без туристичког водича и шта онда она и њени сљедбеници уопште знају о рату.

У свим тим нечасним и антисрпским работама незаобилазне су и домаће политичке перјанице Чедомир Говнановић и Ненад Чанколизац, велики противници постојања РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, а самим тима и омиљени сарајевски политичари и стални подносиоци антисрпаких резолуција.